Ruokaohjeresepti

Ruokaohjeet ja reseptit

Perinteinen poronlihakeitto resepti ja ruokaohje resepti ja ruokaohje

Resepti

* 500 g poron lihaa, lapaa, kylkeä,selkää
* 3 isoa porkkanaa
* 1 iso Sipuli
* 3 l vettä
* 2 dl kauraryynejä
* suolaa,muutama maustepippuri
* 8-10 isoa perunaa
*
*
Perinteinen poronlihakeitto 6 Annosta
Laita lihat kylmään veteen, kun vesi kiehuu kuori vaahto pois, lisää
suola ja pippurit. Keitä lihat ihan kypsiksi(n. 2,5h), niin että luut
irtoavat helposti. Puhdista keitto luista ja muista “roippeista” ja
pilko lihat annospaloiksi. Lisää liemeen porkkanat, perunat, sipuli ja
kauraryynit, keitä kypsiksi. Tarkista maku.
Tarjoa vastaleivotun lapin rieskan kanssa.
* Perinteinen poronlihakeitto poronlihakeitto
* Perinteinen poronlihakeitto poronlihakeitto
Resepti: Perinteinen poronlihakeitto 6 annosta

Hakusanat

Comments

Leave a Reply





Reseptiohjeet.fi

Sivusto listaa reseptejä. Etsi lukuisten reseptien joukosta parhaimmat reseptit!

Reseptihaku

Admin