Ruokaohjeresepti

Ruokaohjeet ja reseptit

Perinteinen omenahillo resepti ja ruokaohje resepti ja ruokaohje

Resepti

* 1 kg omenoita
* 1/2-1 tl punaista Melatinia (hilloamisaine)
* 500 g hillosokeria
Perinteinen omenahillo
1. Huuhdo omenat ja pilko kuorineen lohkoiksi siten, että kota ja
siemenet jäävät pois.
2. Keitä lohkot tilkassa vettä n. 5 minuuttia. Lisää sokeri hyvin ja
keitä vielä n. 2 minuuttia. Sekoita melatiini ohjeen mukaan ja keitä
vielä n. 2 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori mahdollinen vaahto
TARKKAAN.
3. Kaada hillo hyvin desinfioituihin (100-asteisessa uunissa n. tunnin
verran ja Atamon-liuoksella huuhdotut) purkkeihin ja sulje heti
tiiviisti. Säilyy viileässä.
4. Maistuu lettujen, jäätelön, puuron ja possun kanssa. Voit myös
lisätä kastikkeisiin ja pataruokiin tai “teehen venäläiseen tapaan”.
* Perinteinen omenahillo
Resepti: Perinteinen omenahillo

Hakusanat

Comments

Leave a Reply





Reseptiohjeet.fi

Sivusto listaa reseptejä. Etsi lukuisten reseptien joukosta parhaimmat reseptit!

Reseptihaku

Admin