Ruokaohjeresepti

Ruokaohjeet ja reseptit

Brioche leivos resepti ja ruokaohje resepti ja ruokaohje

Resepti

* Valmista briocheleipa, ohje loytyy poytalaatikostani nimella
“brioche”
* tuoreita vadelmia
* vaniljalla maustettua kermavaahtoa
* tomusokeria, koristeluun
*
*
*
*
*
BRIOCHE LEIVOS
Leikkaa briochesta ohuita siivuja ja ota siivuista sitten muotilla
pyoryloita.
Laita alimmaiseksi briochepyoryla ja paalle vahan kermavaahtoa. Lisaa
paalle tuoreita vadelmia ja sitten taas
briochepyoryla…kermavaahtoa…vadelmia. Toista tama niin monta
kertaa, kun leivos on mieleisesi korkuinen.Kerros vadelmia kuitenkin
paallimmaiseksi.
Viimeistele siiviloimalla paalle tomusokeria.
Tama on nopea hatavaraleivos, koska brioche sailyy hyvin pakkasessa ja
sulaa nopeasti huoneenlammossa.
* BRIOCHE LEIVOS
Resepti: Brioche leivos

Hakusanat

Comments

Leave a Reply





Reseptiohjeet.fi

Sivusto listaa reseptejä. Etsi lukuisten reseptien joukosta parhaimmat reseptit!

Reseptihaku

Admin